Rheinmetall Defence и Lockheed Martin сключиха Меморандум за разбирателство (MoU) за

...
Rheinmetall Defence и Lockheed Martin сключиха Меморандум за разбирателство (MoU) за
Коментари Харесай

Германският Рейнметал и Локхийд Мартин ще си сътрудничат за ракетни артилерийски системи

Rheinmetall Defence и Lockheed Martin сключиха Меморандум за съгласие (MoU) за съдействие за персонализирани решения, които ще обезпечат на Германия неповторима ракетна артилерийска система, която максимизира съществуващите и потвърдени в битката съставни елементи, създадени в Германия, оповестяват двете компании.

" За нас подписаното през днешния ден писмо за планове е споразумение от стратегическо значение. Комбинацията от потвърдените благоприятни условия на Lockheed Martin и обширното ноу-хау с опита на Rheinmetall в производството и производството отваря неповторими благоприятни условия и за двете страни ", декларира Армин Папергер, основен изпълнителен шеф на Rheinmetall AG.

" За Германия и Rheinmetall съглашението предлага шанс за обезпечаване на основни технологии и забележителен дял във веригата на добавената стойност за Германия. "

В рамките на това съдействие фирмите ще проучат евентуални взаимни благоприятни условия в области като научноизследователска и развойна активност, произвеждане и други действия.

" Lockheed Martin чака с неспокойствие да си сътрудничим и да усъвършенстваме нашите комбинирани запаси, с цел да отговорим на непосредствена потребност от въздържане ", сподели вицепрезидентът на Lockheed Martin за тактически ракети Пола Хартли. " Това е още една стъпка в нашето партньорство с Rheinmetall, предоставяйки решения за сигурност от 21-ви век в Германия. "  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР